U petak, subotu i nedjelju Jarun i zapadni dio Zagreba postaje centar događanja. U novom glazbeno- gastronomskom konceptu održat će se prvo izdanje OFFTIME festivala, novog zagrebačkog festivala koji će ugostiti ultimativna glazbena imena prvenstveno elektroničke scene poput berlinske ikone Anje Schneider, jednog od najkreativnijih nizozemskih producenata Breacha, house superstara Route 94 ili svjetskog top producenta i live performera Secret Cineme te posebnog gosta Flashmoba.

Trodnevni festival sadrži dnevne i noćne evente koji će se od petka do nedjelje odvijati u klubu Aquarius, na terasi kluba i plaži ispred kluba. U petak i subotu program počinje već od 18h i traje do  6h ujutro, dok u nedjelju od 10h ujutro uz doručak na plaži posjetitelji mogu uživati i u koncertu Sare  Renar.
Vjerujemo kako je čarolija upravo u raznolikosti, kažu iz organizacije prvog OFFTIME festivala koji će različitim dobnim skupinama, kao i glazbenim ukusima ponuditi raspon mogućnosti. Petak, 24. svibnja rezerviran je za Enter Zagreb night na kojem će se izredati Route 94, Breach i Flashmob kao headlineri, dok subotu 25. svibnja tu titulu preuzimaju Anja Schneider i Secret Cinema. Glazbeni line-up čine i brojna druga inozemna i domaća DJ imena: Ana Antonova, Aney F, Doris Fatur, El Commando, Flashbmob, Marina Karamarko, Mike Vale, Oberön, Omega Zen, Phillipe i

OFFTIME CROATIA vikend na Jarunu završava zdravim doručkom uz FRüHSTüCK,
glazbeno-kulinarski kolektiv koji će posjetiteljima omogućiti zdrav obrok i Bocca kavu, dobru glazbu i nedjelju provedenu sunčajući se na prekrasnoj plaži, livadi ili terasi kluba. Dobrodošli su i mlađi članovi obitelji i četveronožni ljubimci, a nisu na odmet kreme za sunčanje, dekice, igračke, ležaljke i suncobrani.
Festival završava besplatnim koncertom Sare Renar na terasi kluba Aquarius s početkom u 15h.
Ulaznice: Putem stranice https://myoffti.me/tickets možete nabaviti festivalske ulaznice po cijeni od 199kn, koje osim trodnevnog glazbenog programa uključuju besplatnu Bocca kavu preko dana, piće dobrodošlice u subotu i vaučer s 30 eura popusta na putovanje po izboru u organizacij iGoNParty agencije. Jednodnevne ulaznice za petak i subotu iznose 119 kuna.
OFFTIME nije samo festival nego i koncept koji u svom prvom izdanju i u godinama koje dolaze želi pronaći način za suživot konstruktivne dobrobiti i hedonizma predstavljanjem vrhunske i poticajne glazbe, zdrave i visoko-energetske hrane i pića te njihovim spajanjem kroz eksperimentalne i provokativne načine. Uz OFFTIME ćete doživjeti sjajne i nezaboravne trenutke, zajedno s istomišljenicima koji plešu i smiju se odmah pored vas.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here