Proljeće je! Fotkaj buđenje Zagreba iz zraka! Ulaz BESPLATAN!

Foto:facebook

0

Kad pomislim na Zagreb, pomislim na ljubav! Napraviti najljepšu fotku Zagreba uvijek je bio izazov! Fotkati Zagreb na prvi dan proljeća, jednog će dana biti draga uspomena na tvoju ljubav prema Zagrebu, na priliku, trenutak, volju, iskustvo i upornost. Prvi jutarnji tramvaji, kumice na Dolcu, prve zrake sunca blizu tornjeva Katedrale, prvi vrapci i golubovi…

Ako je i tebi Zagreb u srcu, ako je Zagreb i tvoj ponos, vječna fotografska inspiracija, ljubav koja nema kraj, ljepota koja uvijek iznova osvaja i miris koji budi uspomene iz djetinjstva, budi dio ove priče.

Svatko će moći nominirati jednu svoju fotku koja će se, uz potpis autora i naznaku lokacije s koje je fotkana, emitirati na vidikovcu, sve do prvog dana zime.

Organizator ovog događaja je Zagreb 360° – vidikovac i prostor za evente je najposjećenija turistička atrakcija u Zagrebu. Nalazi se u srcu glavnog grada Hrvatske. Smješten je na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, na 16. katu – samom vrhu Zagrebačkog nebodera u Ilici 1a, odakle se pruža spektakularan pogled na Trg bana Jelačića, Manduševac, Kaptol, Gradec, Gornji i Donji grad i najvažnije kulturno-povijesne građevine Zagreba, njegove trgove, ulice i parkove. Za vedrog dana, istočno puca pogled na Moslavačko gorje, a zapadno na Žumberačko gorje i prema Sloveniji. Niste bili u Zagrebu, ako niste posjetili Zagreb 360°!

Ulaz na današnji događaj je besplatan i traje sve do 22 sata.

https://www.zagreb360.hr/?fbclid=IwAR0UxlhqjPRach4pE6Hp9TYAwhcHsFJAmRatP3CF_H9wY8tVbfoYylko6PQ

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here