SRP I ČEKIĆ

Ministar policije kaže da su njegovi djelatnici zamjetili na postolju spomenika prvom HR predsjedniku grafit neprihvatljivog sadržaja, ali nije dodao koji bi sadržaj bio prihvatljiv.
Kako doznaje naše informativna agencija STRINA, policijski su istražitelji uzeli uzorke za DNK analizu. Kažu da je sva sreća da je bilo masu ispljuvaka pa se lako došlo do materijala za analizu, a usput su uzeli uzorak i samom Franji kako bi svima onima koji ne vide nikakvu sličnost s prikazom ili kipom ili instalacijom, dokazali da je zaista riječ o FT.
Kako i priliči prvo su i analizirali predsjednički uzorak,a iako analiza nije dovršena, kažu da je vrlo izvjesno da je dotični sam otac domovine, jer genom nepobitno pripada, komunistu, partizanu i oficiru, a još čekamo slinu od Miroslava koja bi mogla biti završna potvrda.
Tako će autoru spomenika biti potvrđena tvrdnja da je zaista isklesao FT.
Sad tvrdi ne prilažući nikakve dokaze da je autor grafita UDBA-š. Očito ih jako puno poznaje i valjda su kućni prijatelji kad tako dobro zna njihov srpočekićasti potpis.

BARAC SIM, BARAC TAM

Mnogima je laknula propast velikog posla s Izraelcima pa ćemo sad lakše financirati gubitke brodogradilišta i ostat će nam više para za nove ministarske limuzine s grijanim guzicama.
Ministar obrane kaže da ne odustaje od posla. Daje opozivu ostavku, preuzima preko svoje firme lizing za 12 aviona koje će transparentnom nabavom preusmjeriti na HR nebo u najam HR narodima i narodnostima kako bi nadgledali kretanje galebova i roda, posebice Klepetana.
Ta eksadrila je nephodno potrebna njegovoj firmi za redovno i izvanredno servisiranje redovnih i vanrednih troškova zaposlenika i posebice ministra koji je posebna vrsta poduzetnika, onaj iskonski pradomovinsko domoljubivi.
On je jedan od tri Kralja, uz onog vlasnika mase benzinskih i onog ribogojca.
Sve su to velečasnici u mirovini i nadasve domoljubci prve klase koji moraju uživati sve blagodati Beverli Hilsa, ne valjda HR .

SRPSKO-HRVATSKA UNIJA

Krešo Beljak najavio osnivanje Unije HR-SR ili SR-HR. Kaže da vjeruje u bratsvo i jedinstvo naših naroda i da je to budućnost ovih prostora. Kaže da jedino tako možemo postati balkanska velesila u svakom pogledu.
Tako će naši mladi regruti konačno stopama svojih očeva i služiti vojni rok u Negotinu ili Nišu, a njihovi regruti u Rovinju ili u Petrinji.
Tako će Srbija ponovo imati izlaz na toplo more, a HR autoindustriju i legalizirano Kozaračko kolo.
Prvo grlo nove Unije u BG bit će Severina, a u ZG Momčilo Bajagić ili Dara Bubamara.
Uz čudan osmjeh isto je potvrdio i premijer i napomenu da radi na zatopljavanju odnosa s braćom na istoku, kako bi taj odnos bio uistinu toplobratski.
Želimo da naša braća s nama podjele mukotrpno osvojenu titulu najgluplje države na svijetu i da im kažemo da je jednako kao i mi samo stvarno zaslužuju.

KRUHA NA POGAČU

Nekad je ta izreka bila primjenjiva u mogim situacijama , ali kad u kruhu nađeš novac, nema te pogače koja će ga pobijediti.
Ova današnja sprdačina s otkrićem novčića na domjenku povodom pravoslavnog Božića, koja je tako lako provaljena, jer se danas sve snima, podsjetila me na gaf bivšeg premijera Milanovića koji se htio dodvoriti baniteljima pa svašta laprdao, a oni ga uredno snimili.
Mislim da je čovjek puno toga naučio pa čak i kako srušiti precjednicu, ako je prije toga ne sruši prekaljeni mali diler kokaina, koji je njime rušio ocvale prostitutke.

ZA ZG KULT M STRIŽAK

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here