U subotu, 15. prosinca . obilježit će se  Dan Umjetničkog paviljona u Zagrebu. Umjetnički paviljon je otvoren  15. prosinca 1898., dakle ove godine, obilježava se punih 120 godina djelovanja i postojanja.

Upravo zbog ovako velike i značajne obljetnice odlučili smo da mi, kao slavljenici, darujemo naše drage i cijenjene posjetitelje. Stoga smo pripremili brojne pogodnosti za sve one koji u subotu, 15. prosinca posjete izložbu Vlaho Bukovac i Alexandre Cabanel – povijesni susret učenika i učitelja, kažu u Paviljonu.

Paviljon će imati produljeno radno vrijeme i radit će od 11 do 22 sata.Tako će  svi ljubitelji umjetnosti moći izložbu posjetiti u večernjim satima te, ujedno, uživati i u noćnoj čaroliji Adventa na Tomislavcu!

Povećali smo broj besplatnih stručnih vodstava za građanstvo koja će se održavati s početkom u 15 sati, 17 sati, 19 sati i 21 sat a bit će I  popust na prekrasan dvojezičan (hrvatsko-engleski) katalog izložbe u iznosu od 20% na gotovinsko plaćanje tijekom cijelog dana, naglašavaju u Umjetničkom paviljonu.

 

ŽELJKO KRZNARIČ

 

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here