Hari Mata Hari, Abdulah Skaka i Milan Bandić

 

 

 

 

Sarajevo – novogodišnji centar regije je slogan kojim se u ponedjeljak u palači Dverce novinarima predstavilo Sarajevo uz domaćina gradonačelnika Milana Bandića.

Sarajevo će i ove godine organizirati trodnevno novogodišnje slavlje a dosadašnja su grad na Miljacki svrstala u sam vrh organizacije dočeka novih godina u regiji. Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka je zahvalio gradu i gradonačelniku što su omogući prezentaciju programa u Zagrebu i ujedno pozvao sve da dođu u Sarajevo, da osjete gostoljubivost ovoga grada te da se dobro zabave i s dobrim vibracijama uđu u narednu godinu.

Program će biti zabavnog karaktera a na samo dočeku 31.prosinca veliki će koncert održati Hari Mata Hari koji je također nazočio prezentaciji i obećao dobar provod. Prvog dana Nove godine nastupit će Branko Đurić s kultnim sastavom Bombaj štampa ali će biti i koncerata popularne klasične glazbe.

Gradonačelnik Bandić je zahvalio gostima na pozivu naglasivši da se on ugodno osjeća i na Baš čaršiji kao i na Jelačić placu a ova suradnja će samo još više učvrsiti veze dva glavna grada.

ŽELJKO KRZNARIĆ

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here