Žestoke cure

0

Nažalost, skoro će tri godine (28.XII. 2015.) kako nas je napustila jedna od rock zvijezda, za mnoge ljubitelje žestokog rocka jedan od najvećih ikada – Ian Fraser Lemmy Kilmister, engleski glazbenik, gitarist,pjevač i tekstopisac, osnivač i frontmen rock sastava Motorhead.

Lemmy Kilmister

Njegova smrt je zauvijek prekinula tu rock magiju koja se uživo odigravala punih 40 godina. Ostale su snimke na 22 studijska albuma, gomile koncertnih audio i video zapisa, nebrojeni članci u novinama i internetu, televizijske i video snimke fanova sa svih krajeva svijeta – Motorhead je i dalje vrlo živ i nikad neće biti zaboravljen.

Mnogi hard rock i heavy metal bendovi na svojim počecima izvode covere Motorheada, a postoje i ljudi koji su odlučili nastaviti priču i legendu Motorheada svirajući njihove pjesme po cijelom svijetu. Jedan od tih bendova stiže prvi put u Hrvatsku i to večeras u zagrebački rock klub HARD PLACE (Hrvatske bratske zajednice 4), a radi se o talijanskom bendu kojeg čine tri žestoke cure koje su se nazvale Motorqueens – European Female Motorhead Tribute.

One dolaze iz Parme i u ovom sastavu sviraju tri godine: JENNY – Lemma Basstard,
ELISA – Filippa Campanabella, VERONICA – Vikkey Dee, a upravo su sletjele na hrvatsko tlo i održavaju trodnevnu mini koncertnu turneju koju su započele sinoć u Rijeci, večeras su u Zagrebu, a sutra u Puli.

Tko voli ovakav zvuk, tko voli žestoki rock i Motorhead – pravac HARD PLACE. Upad je free, a dobra zabava zagarantirana.

M.Šantek

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here