Akcija s građanima na tržnici u Vrapču
Tržnica u Vrapču

 

 

 

Koordiniranu akciju je u subotu proveo gradski HNS na tržnicama Vrapče, Branimirac, Trnje, Volovčica, Britanski trg, Špansko i Kvaternikov trg, s ciljem da se ove tržnice obnove te da se u punom sjaju stave u funkciju građanima i gostima grada.

Tržnice su identitet grada i one su Zagrepčanima mjesto okupljanja, razgovora, druženja i naravno trgovanja, rekao nam je predsjednik gradskog odbora HNS-a Zagreba Tomislav Stojak, i zato tražimo od gradske uprave i Holdinga da naše zagrebačke tržnice konačno urede i obnove i postanu opet mjesto sastajanja, trgovanja i druženja. Ovakve kakve su danas, posebno ove na kojima provodimo akciju, sramota su gradske uprave i oni snose odgovornost što se tržnicama loše upravlja i ne posvećuje im se potrebna pažnja.

Tomislav Stojak je naglasio kako traže hitnu akciju i konkretne rokove da se Branimirac, Britanac, Kvatrić, tržnica u Vrapču, Španskom, Prečkom, Volovčici i na starom Trnju,a naravno i Dolac, obnove  i u punom se sjaju vrate Zagrepčanima a i brojnim turistima koji posjećuju Zagreb.

 

ŽELJKO KRZNARIĆ

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here